BERNÁTHNÉ SZENTESI ERZSÉBET-ZSÓKA üzente 13 éve

Köszönöm, kedves vagy, kedves Zsóka ám legyen úgy nekem szívem csücske ez a népdal, gyönyörű a dallama meg egyáltalán az egész. SAzívesen énekelnék veled, Népdalos és nótás barátsággal Bernáthné Zsóka.

Válasz

Simon Zsóka Mecin-Mecs üzente 13 éve

Kedves Zsóka!
Örülök,hogy megoldódott a félreértés.Biztosan lesz alkalom arra,hogy duetett énekelünk együtt.(ezt a szép népdalt).

Válasz

BERNÁTHNÉ SZENTESI ERZSÉBET-ZSÓKA üzente 13 éve

Igen valóban rajta van a neve, most megnéztem még egyszer, az volt a baj, hogy annyira megörültem neki, hogy csak hallgattam és nem néztem, így nem láttam rajta a felírást. Bocsánat mégegyszer.Bernáthné Zsóka

Válasz

BERNÁTHNÉ SZENTESI ERZSÉBET-ZSÓKA üzente 13 éve

Bocsánatot kérek, ezt a kavarodást én okoztam, de én megvoltam róla, győződve, hogy az én klippemből csinálta Lajos ezt úgy mint a Sánta Béla, a Magyar embernek születtem nótájából. Ezek szerint tévedtem, Zsóka hangja nagyon hasonlít az enyémre ezen a felvételen legalább is, mert a kedves párom is azt hitte én énekelek . Elnézést kérek Zsókától nem volt szándékos, távol álljon tőlem. Egyuttal gratulálok, és sajnálom, mert lajos már régen szerette volna ezt megcsinálni velem és hát nem jött össze. Bernáthné Zsóka.

Válasz

Petik Erzsébet üzente 13 éve

Bocsi Zsóka! Tevékenység kifejezésemet helyesbítem tehetségre...
Puszi:Erzsi

Válasz

Petik Erzsébet üzente 13 éve

Simon Zsóka új művészi tevékenységét mutatta most meg! Gratulálok !!!!!!! Szeretném megerősíteni, hogy ez Zsóka hangja /hiszen ezer hang közül megismerem/ volt szerencsém sokat hallani hiszen éve óta imerem Őt, évfoyamtársak, sőt barátok voltunk a Dalénekes iskolában, egy időben vizsgáztunk. Zsóka népdalozzál sokat, nagyon jó a hangod ehhez is.
Bernáth Zsókának is gratulálok, Ő is szépen énekel.
Nótás üdvözlettel.Petik Erzsébet

Válasz

Simon Zsóka Mecin-Mecs üzente 13 éve

Köszönöm Kalmár Lajosnak a munkáját és azt,hogy a segítségével felénekelhettem ezt a szép népdalt.Ez volt az első,de remélem nem az utolsó közös munkánk.Egyúttal szeretném megköszönni a hozzászólásokat,biztatásokat.

Válasz

Kalmár Lajos üzente 13 éve

Köszönöm szépen a kommentárokat! A felvételek egy teljesen mezei ámítógépen készültek, így természetesen, nem lehet stúdió minőséget produkálni és nem is az volt a cél.

Nagyon régóta próbálkozok a furulya rögzitésével és némi szinezés jellegű kísérettel... Az első próbálkozások még egy Unitra szalagos magnóval készültek..

Maradjunk annyiban, hogy a technika nagyot fejlődött.:-)

Zárásképpen idézném az egyik blogom jelmondatát.

Az ősember kővel és csontfurulyával játszott...mi egy kicsit másképp csináljuk,de a cél ugyan az:-)

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 13 éve

Kedves Simon Zsóka és Kalmár Lajos ez a klipp nagyszerű példa arra, hogy a technika milyen csodákra képes. Nevezzék ámítógépnek vagy számítógépnek, de az eredmény a fontos. Gratulálok. Zsóka hangja és a furulya szépen illik egymáshoz.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Meghallgattam a számot, de meghallgattam Bernáth Zoltán Tamásné Zsóka énekét is külön, valamint a Simon Zsóka hangját hallom nap-mint nap, mivel én vagyok a korrepetítora.
Megkértek, hogy nézzek utána a feltételezéseknek!!!
A furulya szó mellett SIMON ZSÓKA énekel, megitélésem szerintem nagyon jól megoldották a feladatot. Keverésben vannak bizonyos eltérések, de ez nem stúdió minőség. Ezt így kell hallgatni nagyon sok szeretettel.

Válasz

Kalmár Lajos üzente 13 éve

Nos, Bernáthné Zsókának...Van sok közös felvételünk, de ez nem azok közül való....Ezt Simon Zsóka énekeli...Ahogy írtam, az ilyen dolgokra figyelni szoktam, mivel utólag nehezen javítható....Bernáthné Zsókával sok élöfelvételünk készült, a Bakonyszentlászlói Nóta és Népdalkörben eltöltött idökből...Azonban, házi felvételt vele sosem készítettem....Az itteni eseményeket nézegetve, látható, honnét jött az ötlet...Simon Zsóka megnézte az én furulyás dalaimat, és én is megnéztem az ő lapján lévő dalokat...A többi pedig olvasható, a mellékelt leírásban...Sajnálom, hogy ilyen kavarodás keletkezett egy félreértésből....De a dal az tetszik nekem, és büszke is vagyok rá...Még ha a youtube-on valaki meg is vétózta, hogy ez aztán szerzői jogvédelem alatt áll...Remélem, azért a népdalokat még szabadon és ingyen terjeszthetem...Talán valahol határt kéne szabni a "szerzői jogoknak" is...:-)) Igaz ebből nem gazdagodik meg sem az EMI sem a SONY sem a MAHASZ, de úgy gondolom, hogy engedjék meg nekem, hogy egy népdalt nyugodtan és ingyen eljátszhassak , annak a pár embernek akit érdekel....

Válasz

Cserta Lászlóné üzente 13 éve

Nagy betükkel a videóra rá van irva, ÉNEKEL: SIMON ZSÓKA

Válasz

MOLNÁR JENŐ üzente 13 éve

Bocsánat, de ha a fülem meg is csalna ,a szemem remélem még annyira jó, hogy el tudom olvasni a klippben /30-37 másodperc/ hogy énekel Simon Zsóka.
Gondolom a feltöltő Kalmár úr majd eldönti kinek a hangját kiséri.

Válasz

BERNÁTHNÉ SZENTESI ERZSÉBET-ZSÓKA üzente 13 éve

Egyébként nem tudom el vinni, nem másolja át, ha tudod küld el nekem Lajos légyszives. én is szeretném megőrízni. Köszi Bernáthné Zsóka

Válasz

BERNÁTHNÉ SZENTESI ERZSÉBET-ZSÓKA üzente 13 éve

Bocsánat de ez a videón nem Simon Zsóka énekel hanem én Bernáthné Zsóka.

Válasz

MOLNÁR JENŐ üzente 13 éve

Ez a dal az internetes együttműködés iskolapéldája. Simon Zsókától már több felvételt megnéztem ,de most először hallottam népdalt énekelni és nagyon tetszik.Gratulálok Kalmár Lajos furulyakiséretéhez is.Javaslom a folytatást.

Válasz

BERNÁTHNÉ SZENTESI ERZSÉBET-ZSÓKA üzente 13 éve

Kedves Lajos ezt a videót én is elvinném magamhoz. nagyon tetszik. Bné Zsóka

Válasz

BERNÁTHNÉ SZENTESI ERZSÉBET-ZSÓKA üzente 13 éve

Hát ez meglepett, de kellemesen, szégyelem, de kicsit már régen jártam ezen az oldalon. Lajos te zseni vagy. Nagyon jól szól, és nagyon köszönöm, hogy megtiszteltél evvel az előadással, tetszik: Bné Zsóka

Válasz